Onze unieke werkwijze

Wij verzorgen alles voor een complete lunch of diner bij u thuis

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN?

Bij een diner of lunch aan huis wordt alles geheel verzorgd in combinatie met heerlijke en exclusieve wijnen. Wij ontvangen uw gasten, de tafel wordt voor u geheel gedekt, en wij zorgen voor de tafelkleden, servetten, servies, bestek en sfeerverlichting. Alleen voor de wijnen die wij verzorgen, verzorgen wij dan ook het glaswerk en de inschenk service. U heeft zelf nagenoeg nergens omkijken naar.

HET MENU SAMENSTELLEN

Er wordt samen met u een menu samengesteld welke aan al uw wensen voldoet. Uw diner keuze moet uiterlijk 1-2 weken voor het diner bij ons bekend zijn (afhankelijk van het aantal personen). Bij elke gang van het diner wordt een passende wijn geserveerd.

Wilt u de mogelijkheden en kosten weten van een arrangement bij u thuis?
Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

OPDRACHTBEVESTIGING

Zodra u de opdracht bevestigt, ontvangt u van ons een overzicht waar alle praktische zaken nog eens genoemd worden. Hierbij moet u denken aan de datum van het diner, de locatie van het diner, het aantal gasten, het menu, de wijnen, eventuele extra wensen en het totaalbedrag wat van toepassing is.

Wij verzoeken u om een aanbetaling te doen van 60% van de totale kosten om de reservering definitief te maken. De resterende 40% dient te worden voldaan 3 dagen vooraf het arrangement.

WAT GEBEURT ER VOOR HET DINER?

Afhankelijk van de grootte van de groep, het aantal gangen en de voorbereidingstijd, melden we ons tenminste een uur voor het diner bij u thuis. We nemen alle ingrediënten en keukengerei mee, wij brengen de keuken in gereedheid en dekken de tafel met het bij de gelegenheid passend passend serviesgoed, bestek en wijnsglaen voor de wijnen die we inschenken. Vervolgens beginnen wij met de voorbereidingen.

ONTVANGST VAN UW GASTEN

Als u dit wenst, staat iemand klaar om uw gasten te ontvangen. Wij begeleiden u en uw gasten tot aan de tuin en/of de huiskamer. Op deze manier hoeft u uw aandacht alleen aan uw gasten te besteden. Mocht u eventueel ook behoefte hebben aan een borrel of cocktails arrangement alvorens u tot het diner zult overgaan, dan kunnen wij dit uiteraard ook verzorgen.

WAT GEBEURT ER TIJDENS HET DINER?

Het diner begint op het afgesproken tijdstip of wanneer alle gasten binnen zijn. De volgende 3-4 uur voelt u zich alsof u zich in een luxe restaurant bevindt, dit terwijl u in uw eigen vertrouwde huiskamer zit. Onze aandacht is volledig op u en uw gasten gericht.

WAT DOEN WE NA AFLOOP VAN HET DINER

Na afloop van het diner wordt uw keuken opgeruimd en schoongemaakt. U merkt niet eens dat we er zijn geweest. Dan is het tijd voor ons om te vertrekken.