Review

Laat ons weten wat u van ons vindt

Het was geweldig!


Hi Gina, de hele dag hebben wij nagenoten van de ongelofelijk fijne, ontspannen, feestelijke, heerlijke avond die we gisteren beleefden. En dat vooral dankzij jouw kookkunsten en de sfeer die jullie op tafel neerzetten (naast natuurlijk het geweldige gezelschap 😃). Echt elk gerecht vonden wij heerlijk!! En de borden waren een lust voor het oog. Het was zó fijn om alles aan jullie over te laten, ons te kunnen richten op onze gasten en ook nog te genieten van je geweldige kookkunsten! Heel veel dank voor jullie zeer goede zorgen en aandacht voor details. Het was geweldig! Ik hoop dat je een beetje hebt kunnen slapen en dat je nu ook geniet van het weekend! Groet van ons beiden, ook aan Shirley!

Willemijn

Fantastische avond!


Van begin tot eind was het perfect geregeld. Gina is super enthousiast, denkt graag mee en is super flexibel. Het eten was geweldig en prachtig gepresenteerd. Niets dan lof voor deze geweldige chef!

Paul de Bruijn

Wat een passie!


Wat een passie voor fine dining heeft Gina! Zij mixt vele stijlen naadloos in elkaar, ik heb niet eerder zo bijzonder (lekker) gegeten. Sterwaardig is zeker van toepassing. De Samenwerking vooraf verliep ook vlot en prettig, Gina is heel professioneel en denkt goed mee met de wensen van de klant. Daarnaast was het hele diner een heerlijke verrassing, een onvergetelijke ervaring voor mijn man, die 50 werd. Dank je wel Gina en team!

Patricia Woestenburg

Sterrenwaardig diner

Mede dankzij Gina was het vieren van mijn 30ste verjaardag een groot feest. Ze heeft een sterrenwaardig diner verzorgd en dat in mijn eigen woonkamer. Samen met Shirley, die een mooie opgedekte tafel heeft verzorgd, heeft ze ervoor gezorgd dat ik als jarige de hele avond optimaal kon genieten met vriendinnen en familie. Naderhand hebben ze de keuken spik en span achtergelaten. Ik zou Gina aan iedereen aanraden als je een avond wil genieten van een sterrrenwaardig thuis diner.

Marijke Greijdanus
Enorm genoten!

Als cadeau voor mijn ouders 50-jarig huwelijk hebben wij een etentje van mijneigenchef.nl gegeven. We hebben er allemaal enorm van genoten! Het was een heerlijk diner en dat ook nog eens in ons eigen huis, dat maakte het extra bijzonder. Een echte aanrader!

Simone S.

Het was fantastisch, topavond gehad

Gisteren heeft Gina ons verrast op een onvergetelijke avond. Samen met haar collega zijn wij en onze gasten verrast op een zorgeloze avond met een mooi 4 gangendiner met bijbehorende wijnen. Onze gasten en wijzelf waren unaniem in onze waardering: wat een mooie aankleding van de tafel, wat een geweldige gerechten en bijzondere smaken, wat een mooie wijnen. Wij voelden ons gast in een sterrenrestaurant, maar dan bij ons thuis. De professionaliteit en de vriendelijkheid van de gastvrouwen maakten het compleet. Het was fantastisch, topavond gehad. Dankje wel Gina en Shirley.

Ad & Pieta Schiebroek

Heerlijke verrassing

Op de avond dat mijn vriend mij ten huwelijk heeft gevraagd stonden er 2 privé chefs op de stoep! Wat een heerlijke verrassing. Naast dat wij niks hoefde te doen ook echt waanzinnig gegeten!

Smaken gecombineerd die ik nog niet kende, nieuwe producten geproefd, wat een beleving! De dames waren mega gezellig en professioneel en wisten precies een goede mix te vinden van een gezellig kletspraatje en wanneer ze ons even samen moesten laten.

Echt een avond gehad om nooit te vergeten!

Hannah den Engelsman

Super tevreden

Super tevreden met de samenwerking! En het eten was heerlijk! 🙂

Puntjes die professioneel waren:
– Kwaliteit van het eten
– Keuzes die gemaakt worden snel
– Aansturen van mensen in de keuken
– Op tijd leveren van de gerechten
– Complete controle over het totale proces
– Meedenken over eigen input en smaak

Nogmaals onwijs bedankt voor de juiste input, het harde werk, de goede service en het heerlijke eten.

Roos Macares
Top kok

Wat een topkok, sterrenniveau! De hele avond is een echte beleving….

Lillian Vd Heuvel

Top geregeld, aanrader!!

De verjaardag van een goede vriendin werd door Gina volledig verzorgd. De zeer feestelijk aangeklede tafel beloofde al veel goeds. Het 5 gangen diner bestond uit prachtig opgemaakte borden, met verrassende smaken. De wijnen die er bij zijn gekozen, smaakte eveneens super!
Alles was tot in detail verzorgd en toen we klaar waren met eten, zag de keuken er weer spik en span uit!
Kortom, top geregeld, aanrader!!

Susanne Maes

Worthy of a 2-star Michelin

Dinner in a fancy restaurant? Meals comparable to Michelin’s guides? and all in the comfort of your own home?  That’s what you get when you hire “mijneigenchef”.  I hired mijneigenchef to celebrate my daughter’s 15th birthday.   She loves a good meal just like me.  I had promised to take her to a 1-star Michelin restaurant.  We decided to hire “mijneigenchef” and it couldn’t have been a better decision!  First, Gina makes an appointment with you and goes over what we like and what we don’t.  We had the extra challenge that my son is vegetarian but that was no problem whatsoever.  We opted for a 3-course meal with wine (and non-alcoholic beverages included for the kids).  Needless to say, the food was superb!  I understand why Gina has won several cooking contests!  Not only was it delicious, but the quantity and the presentation were worthy of a 2-star Michelin (trust me, I have been to several 2-star restaurants).  My daughter had a great time, taking pictures of each meal to share with her friends.  We enjoyed the wine Gina selected for each one of our courses, no worries about having to drive afterwards.  It was a great experience!  …and I will certainly do it again!

Rocio Yanez

Genieten

Chef Gina heeft ons een fantastische avond bezorgd voor ons romantische diner. De tafel was schitterend opgemaakt. De gerechten waren prefect qua ingrediënten en opmaak op elkaar afgestemd. Een feest voor oog en mond. Het wijn arrangement viel ook zeer in de smaak en paste erg goed bij het eten. Ik ben zelf geen echte wijn drinker maar ik zat toch steeds met een leeg glas vragend om nog een scheutje. Het diner was tot in de puntjes geregeld en wij voelde ons verwend door de persoonlijke benadering van de chef. Een avond om nooit meer te vergeten. Chef Gina; Bedankt!

S. van Rooijen

Chef Gina; Bedankt!

Chef Gina heeft ons een fantastische avond bezorgd voor ons romantische diner. De tafel was schitterend opgemaakt. De gerechten waren prefect qua ingrediënten en opmaak op elkaar afgestemd. Een feest voor oog en mond. Het wijn arrangement viel ook zeer in de smaak en paste erg goed bij het eten. Ik ben zelf geen echte wijn drinker maar ik zat toch steeds met een leeg glas vragend om nog een scheutje. Het diner was tot in de puntjes geregeld en wij voelde ons verwend door de persoonlijke benadering van de chef. Een avond om nooit meer te vergeten. Chef Gina; Bedankt!

 
Elisabeth & Ferdy Verhagen

Graag horen wij van u hoe uw samenwerking met ons is bevallen. Laat ons een review achter.

Uw email zal niet getoond worden
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 5 bestanden uploaden.
Heeft u mooie foto's gemaakt tijdens uw evenement? Met uw toestemming gebruiken wij deze graag op onze website. Max 5 foto's in jpg, jpeg, png en bmp formaat, max 10mb per foto.
=