Onze arrangementen

Kies uw favoriete gerechten of laat u inspireren

HET MENU SAMENSTELLEN

U kunt zich door ons laten inspireren bij het samenstellen van het menu of u kiest zelf welke favoriete gerechten u verwerkt wil zien.  We houden uiteraard rekening met vlees- of visliefhebbers, vegetariërs of allergieën. Het gaat om de belevenis en de smaken waar u met veel plezier aan terug zult denken.

We werken alleen met de beste producten waarbij versheid en kwaliteit voorop staan. We gebruiken bij voorkeur biologische producten. Op verzoek kunnen wij ook halal producten verzorgen.

CHEF AAN HUIS

Een chef komt bij u aan huis, kantoor of op elke gewenste locatie. We verzorgen brunches, lunches en diners, geheel verzorgd in combinatie met wijnen. We ontvangen uw gasten en zorgen voor de tafel decoratie, waaronder tafelkleden, glaswerk, servetten, servies, bestek en sfeerverlichting. U heeft zelf nergens meer omkijken naar, wij nemen u alle zorg uit handen.

BRUILOFT/HUWELIJKSFEEST

Een bruiloft of huwelijksdag is de mooiste dag van uw leven. Ons streven is om het bruidspaar een onvergetelijke – en ontspannen dag te bezorgen en om u en uw gasten maximaal te laten genieten. Mijneigen chef verzorgt alles, van bruidstaart en champagne tot decoratie en eten. Wij werken met professionele weddingplanners en denken tot in de kleinste details.

21 DINER

Het is helemaal in! Een 21 diner is een bijzonder gelegenheid waarbij de jarige vriendinnen of vrienden uitnodigt en de ouders voor de aankleding en het eten zorgen. Het moet altijd bijzonder zijn en in de stijl van de jarige. Op deze speciale avond speelt het eten een grote rol, waarbij er vaak gekookt moet worden voor veel personen. Wij kunnen u deze zorg volledig uit handen nemen en stellen met u een compleet menu samen. Tevens zorgen we ook voor aankleding en tafel decoratie.

WALKING-DINER

In deze tijde is men creatief met entertainen op een vellige manier. Tijdens een walking-diner kunt u zich makkelijker aan de regels houden, zowel bij bedrijfsfeesten als bij particuliere aangelegenheden. U bent vrij om zich te verplaatsten en u hoeft niet de hele avond op dezelfde plek aan tafel te blijven zitten. De gerechten zijn derhalve exclusief maar gemakkelijk te eten. Onze gastvrouwen zorgen voor een geweldige sfeer tijdens uw event.

Wijn bij uw diner
Vanaf € 32,95,- per geopende fles inclusief passend glaswerk of een wijnarrangement vanaf € 39 p.p.

Cocktails
Mocht u interesse hebben in cocktails berekenen wij extra kosten voor een bartender.

Kaasplateau
Kaasplateau met diverse kaas, noten- of dadel brood en chutney vanaf € 16 p.p.

Voorrijkosten
Binnen Den Haag berekenen wij € 30,- voorrijkosten. Buiten de Randstad bedragen de kosten € 60,- (tot een maximaal van 50 km van Den Haag)

Annulering
Indien het diner door u wordt geannuleerd, berekenen wij annuleringskosten.
– 2 weken van tevoren, kosteloos
– 3 dagen van tevoren, 60% (aanbetaling)
– 1 dag van tevoren of op de dezelfde dag, 100%

Wilt u de mogelijkheden en kosten weten van een van onze arrangementen.
Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.